tirsdag den 21. november 2017

10 gode råd.

10 GODE OG FOREBYGGENDE RÅD.

Nå, vi må videre og heale os selv.
 
Heldigvis er vi, os selv, super power, som bare skal aktiveres og sættes i gang.

So here we go!

1. Sig NEJ til cancer. Højt og tydeligt, sig NEJ til cancer!

2. Sig JA til dig selv. Højt og tydeligt, sig JA til dig selv!

3. Køb Økologisk, alt det du kan.

4. Undgå giftige produkter i din hverdag, både i dit hjem, på din hud og i din mad. De skaber ubalance i dit og dine børns hormonsystem.

5. Undgå alle Light produkter med Aspartam, har nervegift virkning i din og dine børns krop og hjerne. Undgå helt sukkerholdige og sukkerfrie sodavand i hverdagen.

6. Drik rigeligt med rent vand. Og sørg for at være dækket ind med gode vitaminer/mineraler og masser af ren fiskeolie.

7. Lav din mad fra bunden, undgå brug af blandingsprodukter som Kærgården. Brug økologisk smør til din madlavning, hvis du har brug for fedtstof. Alternativt økologisk kokosolie.

8. Spis hver dag groft og grønt, gør ordene Groft & Grønt til dit mantra, når du shopper mad og skal spise det. Spis masser af økologiske grøntsager, frugter og bær, hver dag.

9. Find en motionsform som du vil elske og glæde dig til hver eneste dag. Hvis ikke du er til de vilde aktion ting, så gå en rask lang tur hver eneste dag, og sving med armene og lav strækøvelser for hele din krop. Og så sæt din yndlingsmusik på og dans.

10. Lær at meditere - Giv dig selv et break hver dag, hvor du sætter dig i fred og ro, og trækker vejret dybt ind gennem næsen og helt ned i maven.

11. Bonusrådet.
Sov i et mørkt soveværelse, 100% fri for elektroniske apparater, det gælder også TV, Smartphones, vækkeurer osv.
Det skal UD af soveværelset, som skal være fri for påvirkninger og mørkt, så vi bedst muligt kan danne vores livsvigtige og cancerhæmmende Melatonin.
Og husk at slukke for evt. WiFi om natten.

LEV VEL OG LÆNGE.

Biopat & Tankefelt Terapeut
Anne Winther 2017.
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tag dig af din krop med urokkelig trofasthed. Sjælen har kun disse øjne at se igennem, og hvis de er formørkede, bliver hele verden overskye...