Søndag hos Anne.
I går tog jeg stor dynefrakke på og Akuddi Mouse i snor, og så gik vi ud på vores tur - Da vi havde gået 20 skridt i stiv kulde og hagl direkte i fjæset, stoppede Akuri måbende op og gloede på mig. Skulle vi vende om og gå ind i varmen igen?
Næ, næ, vi tog lige en hurtig menneske til hund snak og blev enige om at fortsætte vores færd i det meget friske vejr.
Og nu, hvor vi alligevel havde taget beslutningen, så tog vi også den lange version af vores tur.
Vi er for cool, Akuddi Mouse og mig.
I går tog jeg stor dynefrakke på og Akuddi Mouse i snor, og så gik vi ud på vores tur - Da vi havde gået 20 skridt i stiv kulde og hagl direkte i fjæset, stoppede Akuri måbende op og gloede på mig. Skulle vi vende om og gå ind i varmen igen?
Næ, næ, vi tog lige en hurtig menneske til hund snak og blev enige om at fortsætte vores færd i det meget friske vejr.
Og nu, hvor vi alligevel havde taget beslutningen, så tog vi også den lange version af vores tur.
Vi er for cool, Akuddi Mouse og mig.
Nå, men mens vi stred os afsted, kom jeg til at tænke på varm hjemmelavet suppe og crumble cake og min familie, så jeg besluttede mig til at når vi kom hjem ville jeg tømme fryseren og køleskabet og lave eksperimentel mad og kage, ud af de ting jeg nu havde hjemme.
Jeg skrev til dem, at kl. 15 ville der være eksperimentel mad og kage, og de dejlige mennesker stillede frivilligt op.
Altmulig Suppe a la Anne:
2 Rib-Eye steaks direkte fra fryser blev lagt i en stor gryde med 2 ltr. kogende vand med bouillon, salt og peber.
1,5 pose med blandede frosne grøntsager blev hældt i.
3 store øko gulerødder
1/4 øko selleri
1 pose Edamame bønner
2 fed hvidløg
Himalaya salt, sort peber, lidt rørsukker.
Låg på og stå og simre i 1 times tid.
Låg af - Alle grøntsager og steaks op af gryden.
Steaks skæres i bittesmå bidder og kommes tilbage i suppen.
Alle grøntsager blendes med stavblender i en skål, hvor efter de kommes tilbage i suppen og rør.
Blev nu grundigt samt til med Himalayasalt, kryddersalt, sort peber, mango, oystersauce, fishsauce, rørsukker.
WOWOWOWOWOW - Spis.
Æble- & Brombær Crumble Cake a la Anne:
6 Økologiske æbler
1 pose frosne brombær fra mit & Akuddis sommer rov.
100 gr. knuste Biscotti, Italienske småkager.
100 gr. økologisk hvedemel
100 gr. økologisk smør
50 gr. økologisk rørsukker
kanel og vanille.
Skræl æbler og skær dem i tynde skiver. Hæld brombær udover. Altsammen på et smørsmurt fad.
Smelt smørret let. Bland de tørre ingredienser i og rør rundt.
Drys kanel og vanille let over frugterne og spred derefter crumbleblandingen over.
Bag ca. 30 minutter ved 180 gr.
Server med is, creme fraiche, skyr, whatever you like.
Mucho lækkerligt.
Således, og med masser af hygge og masser af god snak, blev det en vidunderlig Søndag hos Anne og Akuddi Mouse.
Biopat & Tankefelt Terapeut
Anne Winther 2017
Jeg skrev til dem, at kl. 15 ville der være eksperimentel mad og kage, og de dejlige mennesker stillede frivilligt op.
Altmulig Suppe a la Anne:
2 Rib-Eye steaks direkte fra fryser blev lagt i en stor gryde med 2 ltr. kogende vand med bouillon, salt og peber.
1,5 pose med blandede frosne grøntsager blev hældt i.
3 store øko gulerødder
1/4 øko selleri
1 pose Edamame bønner
2 fed hvidløg
Himalaya salt, sort peber, lidt rørsukker.
Låg på og stå og simre i 1 times tid.
Låg af - Alle grøntsager og steaks op af gryden.
Steaks skæres i bittesmå bidder og kommes tilbage i suppen.
Alle grøntsager blendes med stavblender i en skål, hvor efter de kommes tilbage i suppen og rør.
Blev nu grundigt samt til med Himalayasalt, kryddersalt, sort peber, mango, oystersauce, fishsauce, rørsukker.
WOWOWOWOWOW - Spis.
Æble- & Brombær Crumble Cake a la Anne:
6 Økologiske æbler
1 pose frosne brombær fra mit & Akuddis sommer rov.
100 gr. knuste Biscotti, Italienske småkager.
100 gr. økologisk hvedemel
100 gr. økologisk smør
50 gr. økologisk rørsukker
kanel og vanille.
Skræl æbler og skær dem i tynde skiver. Hæld brombær udover. Altsammen på et smørsmurt fad.
Smelt smørret let. Bland de tørre ingredienser i og rør rundt.
Drys kanel og vanille let over frugterne og spred derefter crumbleblandingen over.
Bag ca. 30 minutter ved 180 gr.
Server med is, creme fraiche, skyr, whatever you like.
Mucho lækkerligt.
Således, og med masser af hygge og masser af god snak, blev det en vidunderlig Søndag hos Anne og Akuddi Mouse.
Biopat & Tankefelt Terapeut
Anne Winther 2017
Ingen kommentarer:
Send en kommentar