torsdag den 28. december 2017

Jeg er for grim....tror jeg....

Jeg er for grim....tror jeg.....

Nu er der kommet en ny diagnose, endnu en ny sygdom til vores syge verden.
Den hedder for det ikke skal være løgn, BDD og handler om indbildt grimhed.

HOLD NU OP!

Helt ærligt, lider vi ikke alle sammen en lille smule af indbildt grimhed?
Hvem kigger sig på sig selv i spejlet og tænker – Wow, det der er da 100% ren skønhed.
Jeg gætter på så godt som, ingen.
Men pyt, det går nok alt sammen, tænker vi kort efter. Tager den pæne bluse på og lidt i fjæset og så er det hele straks meget bedre.
Almindeligt, naturligt og med sund tilgang.

Men hvis nu man lader de børn/unge lulle sig ind i deres indbildte grimhed og tillade, at den bliver ekstrem, så de ikke længere vil ud af hjemmet, ja, så når vi jo dertil, hvor de hellere må medicineres – De må have nogle lykkepiller eller noget Ritalin eller noget endnu værre som med sikkerhed smadrer deres hjerner.

STOP NU HELT – Tænker, at hvis børn vokser op blandt intelligente voksne med sund fornuft, så må det være muligt, at bruge tid på at tale til sin teenager om, hvordan virkeligheden er.
At det rent faktisk er umuligt for almindelige mennesker, at ligne Photoshoppede mennesker – De findes nemlig ikke.
Bruge noget tid på, at fortælle sine børn historier om det virkelige liv, lære dem sunde interesser, hvor de lærer deres dybt imponerende krop og sjæl at kende indefra, og ikke udefra!

Og ja, jeg sagde faktisk, tale TIL.
Det må man meget gerne, når man er forældre!

Walk and Talk er blevet så populært, man walker og talker med dates, veninder og så videre - Måske en Walk and Talk med sine børn sådan regelmæssigt, kunne sætte en masse godt og sundt i gang.

Tænker også, at de børn som er så uheldige at vokse op under andre forhold, som umuliggør den samtale med mor og far, alligevel kan hjælpes på rette vej, af andre mennesker der har forstand på den virkelige verden.
Vi lever i et af verdens rigeste samfund, det er fuldstændigt vanvittigt, hvis ikke der nu sættes ind med kloge samtaler og støtte, til mennesker der har brug for det.
Vi skal da ikke tillade et samfund, hvor vores børn/unge fyldes med psykofarmaka, fordi vi ikke gider tale med dem – Den er helt gal!

Der er så meget forvrænget i verden efterhånden. Folk, hvilket meget desværre også indebærer vores børn, har efterhånden et helt forkert selvbillede, et helt forkert billede af virkeligheden, fordi vi gennem vores øjne især, bliver pumpet med kunstighed.
Kunstighed er ikke sundt, meget kunstigt er gift og nedbrydende for kroppen og sjælen, også fordi kunstighed øger behovet for mere kunstighed og så snart vi starter på det ekstreme, så er det vi for alvor bliver syge, fordi selvbilledet forandrer sig i takt med transformationen.

Hvad mon den næste diagnose kommer til at hedde?
Kan I gætte det?
Jeg tænker det nok bliver CDD og så videre.....Føj og uha!

Så, vågn op derude – Se, hør og mærk, hvad der foregår i hovedet på dine børn, er deres selvbillede ved at smutte den forkerte vej, så tag affære med det samme – Alternativet ønsker ingen!

Biopat & Tankefelt Terapeut
Anne Winther 2017.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tag dig af din krop med urokkelig trofasthed. Sjælen har kun disse øjne at se igennem, og hvis de er formørkede, bliver hele verden overskye...