onsdag den 3. marts 2021

 - Søg først at forstå.

Derefter at blive forstået.

Og bliver du ikke forstået, så vælter verden ikke af den grund - Du har altid DIG SELV - altså, hvis du ikke bare giver dig selv væk til de andre, selvom du har forstået noget som er vigtigt for dig at forstå.
Jeg har de seneste dage modtaget flere beskeder fra folk som føler sig udstødt, udskældt og taget afstand fra. Fælles for dem er, at de er meget kede af det, fordi det er nære der skælder og tager afstand - det er familiemedlemmer, venner og arbejdskammerater.
Hold nu fast i dig selv derude - Massehysteriet går jo ud på, at vi alle skal rette ind og gøre, hvad der bliver sagt, for ellers ryger vi i skammekrogen på ubestemt tid.
Og, er det et familiemedlem, en ven eller en arbejdskammerat der nu også går til angreb på din frie mening om tingene....tjaa, så stik ham eller hende et smil, hold fast i dig selv, og lad ham gå for nu.
Aldrig har det været så vigtigt som nu, at holde fast i sig selv. Tag ikke fejl af massehypnosens kraft, som vi alle rammes af døgnet rundt via internet, medier og dem der har magten.
Det kræver kæmpe rødder dybt funderet i jorden, at bevare sig selv og sin jordbundenhed i det spil her.
Millioner af mennesker har mistet sine dybe rødder - de har mistet fodfæstet og kropsfornemmelse, og har i mange år nu - siden Internettets og Smartphones ankomst, fløjet rundt oppe i deres hoveder, som nu er fuldstændigt overloadet til bristepunktet med skidt, og derfor fuldstændigt manipulerbare.......
Skidt med ham eller hende der synes du er dum fordi du ikke hopper på hvad som helst - Du kom alene hertil, og du skal alene herfra, så ham eller hende eller dem, kan du godt undvære for nu - Du har DIG SELV, og vær glad og stolt over, at du stadig har rødder og fodfæste i fornuft - Verden er skudt ud af kurs, og har brug for dig!
Styrk dig selv - Google: Warrior Pose - Lav den og hold fast i din indre kriger.
Sig: JEG ER...og dit navn, og JEG STÅR STÆRKT I MIG SELV - sig det højt til dig selv, flere gange om dagen.
Gå ud og gå på jorden udenfor hver eneste dag - Indtil det er varmt nok at gå på bare fødder, så gå i nogle sko med såler der gør, at du kan mærke dine fødder rulle henover jorden.
Gå gerne et sted, hvor der står nogle store gamle træer. Stop og træk vejret dybt ind gennem næsen, ved siden af et stort gammelt træ.
Stay Strong.
Biopat
Anne Winther 2021.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tag dig af din krop med urokkelig trofasthed. Sjælen har kun disse øjne at se igennem, og hvis de er formørkede, bliver hele verden overskye...