tirsdag den 9. januar 2018

1-2-3 Sov.

1-2-3 Sov.

Vores søvn er livsnødvendig, under søvnen regenererer vores system og danner Melatonin som regulerer vores døgnrytme, hormonel funktion og en antioxydant som virker cancerhæmmende og er vigtig for vores immunforsvar, humør og aldringsproces.

Metatonin produktionen påvirkes af lys og mørke og derfor er det yderst vigtigt, at du altid sover i et mørkt soveværelse, uden lys fra lamper, vækkeure, mobiltelefoner, iPads, TV og lignende.
ALT det elektroniske skal UD af soveværelset NU.
Din Smartphone skal ikke "sove" ved siden af dig, den ligger hele natten og connecter til en antenne, og det har din hjerne og dit nervesystem ikke brug for.

Har du problemer med indsovning, så drop det at kigge på en Smartphone eller iPad med det kraftige lys, i hvertfald i en time inden du går i seng. Hold øje med dine børns adfærd om aftenen, hvis de ikke lægger tingene væk og har problemer med at falde i søvn.

Drik eventuelt en kop kamille te før sengetid. Er du stresset og anspændt, så tag 400 mg. Magnesium Citrat med et glas lunt kogt vand lige inden du lægger dig.

Et godt trick til ro på nervesystemet er at lægge sig enten på ryggen eller på siden, med en finger lukke for højre næsebor og trække vejret stille og roligt nogle gange ind gennem venstre næsebor, og helt ned i maven. Det får nervesystemet i ro og man falder dejligt i søvn.

Sørg for god støtte til din nakke, når du skal sove. En halvmåne pude af "skum med hukommelse" er en gave til at ligge mere afslappet.
Sov nu rigtigt godt - Du og dine børn har så meget brug for det.

Biopat & Tankefelt Terapeut
Anne Winther 2018.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tag dig af din krop med urokkelig trofasthed. Sjælen har kun disse øjne at se igennem, og hvis de er formørkede, bliver hele verden overskye...