tirsdag den 16. januar 2018

Hvilken farve er du?

Hvilken farve er du?

Farver og personlighed.

 Farver har stor betydning i alle menneskers liv. De afspejler sjælen og hvordan vi har det lige nu i vores liv.
De guider os i henhold til issues vi skal deale med, de beskytter os, de beroliger os og de giver os energi.
Bruges til at bringe flow og balance i vores chakras.
Prøv at læse lidt her, og tænk over hvilken farve du er for tiden, og måske har været længe, hvorfor?
Er det godt for dig?
Tænk også over, hvilken farve du måske ikke kan udstå, hvorfor?
Farver gør rigtigt meget for dig, og kan gøre endnu mere, hvis du lærer at bruge dem til din personlige udvikling.

Gul – Gul er farven for kommunikation. Journalister, mediefolk, fjernsyn, radio og underholdning, folk, der ikke mangler ord. Gul er en solrig og villig farve. Gule personligheder giver andre mennesker en feel good fornemmelse, og føler sig som regel altid selv godt tilpas. De udstråler sofistikeret stil.

Grøn – Idealist. Grønne personligheder har en stærk social bevidsthed. Grønne mennesker er ofte klar og hurtige til at hjælpe andre mennesker også selvom det koster dem noget. Grønne mennesker er til at stole på, de er diplomatiske og taktfulde. De søger balance, harmoni og stabilitet.

Turkis - Turkise personligheder virker ekstremt rolige og velafbalancerede, men der brænder en flamme under det rolige ydre. De repræsenterer fred og ro. Turkise mennesker siger, hvad de mener frem for det ”politisk korrekte”. De er meget hurtigt opfattende. De elsker som regel antikke ting og et godt køb. De er selvtilstrækkelige og når de ønsker at være det, meget ambitiøse.

Blå – Blå personligheder er som ordsproget ”Stille vand er dybt vand”. De tænker dybt over tingene og foretager sig ikke noget der ikke er velovervejet. Blå mennesker udståler ro, ro med et formål. De tænker deres tanker i stilhed. Integritet, ære og oprigtighed er dem. De er meget opfindsomme og er ofte tiltrukket af poesi, filosofi og skrivende professioner.

Sort – I den sorte personlighed ligger der noget og slumrer eller begravet, lidt ligesom den mørke vinter der indeholder frøene til det næste forår. I hjertet på den sorte personlighed ligger disciplin som bringer frihed og befrielse. Sorte personligheder kan klare ekstreme restriktioner. De er kunstneriske, idealistiske og holder hvad de lover.

Grå – Grå personligheder er optimistiske og ved at det bedste kommer. Grå personligheder har altid travlt med at komme videre. Deres ihærdighed er stor i deres konstante stræben efter harmoni og stabilitet. Grå personligheder vil aldrig kunne lokkes eller kaste sig hovedkulds over noget. De foretrækker et fredeligt, respektabelt liv hvor de kan få plads.

Lilla – Lilla personligheder er ofte dem der bestemmer. Spiritualitet er en stor ting hos lilla personligheder. Store visionærere findes blandt lilla personligheder, folk med høje og store tanker. Det er folk som bruger deres spiritualitet i hverdagen. De anses ofte for at være kraftfulde og lidt mystiske.

Rød – Røde personligheder udstråler fysisk kraft, energi og vilje til livet. Røde personligheder er fulde med adrenalin, beslutningskraft, ild og drive. De udstråler energi, mod, frihed, ihærdighed, selvtillid, passion og spænding.

Pink – Pink personligheder udståler spirituel skønhed, universel kærlighed, medfølelse og potentiale. Pink udstråler den sande kærlighed som vi alle søger efter. Noget konstant, tro og tilgivende.

Orange – Orange personligheder er driftsikre, praktiske, geniale, tolerante og varmhjertede. Positiv optimisme udstråles. Den orange karakter er meget venlig og er ofte festens midtpunkt. De kan kommunikere og er er samfundsstøtter. De er som regel  gode kokke og sportsfolk.

Brun – Brune personligheder er rollemodeller for solidaritet og tillidsfuldhed. De er jordens salt, nede på jorden, dygtige og sikre. De bevæger sig med sikker forsikring, men der brænder en smule rødt ild i det brune. De er dybt tænkende og ved at der er mere i livet end det vi lige kan se.

Hvid – Hvid symboliserer lighed. Alle farver passer til hvid. Hvide personligheder har tro og ro der fremkalder håb. De udstråler fairness og helhed og stræber mod en ren sjæl.

Guld – Guld personligheder har en simpel renhed: ”Jeg er”. De søger ikke, for de har allerede fundet. De har adgang til dyb indre viden og deres egen sjæls tidligere oplevelser. Mest vigtigt – de kender dem selv.

Sølv – Sølv er tråden til kosmisk intelligens. Sølv personligheder har hurtige og intelligente hjerner.
De står aldrig stille, de forandres konstant ligesom månen. Deres liv er flydende. De elsker havet og er meget udholdende.

Biopat & Tankefelt Terapeut
Anne Winther 2018

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tag dig af din krop med urokkelig trofasthed. Sjælen har kun disse øjne at se igennem, og hvis de er formørkede, bliver hele verden overskye...