onsdag den 27. marts 2019

Rent astrologisk står stjernerne nu nøjagtigt som de stod fra 1938-1945...

Rent astrologisk står stjernerne nu nøjagtigt som de stod fra 1938-1945.....
Sådan siger Lars Muhl i sin video. Er der astrologer der lige vil bekræfte det?
Uanset hvad det er der er i luften – Så er det NU.

I går mistede vi endnu en af de gode, en af de kærlige, kreative og spirituelle, da Master Fatman sagde farvel til os her på jord. Nu skal han ikke længere indlede sine interviews med at spørge:
”Hvad er det allerfineste ved dig?”.......Det SKAL vi selv spørge os selv om NU...
Min søn og jeg snakkede om alle de mennesker indenfor ”denne kategori” vi har mistet den seneste tid - ”Den her fucked up verden, tager alle de gode” sagde min søn, og nøjagtigt det samme havde jeg gået og tænkt i går.

Jeg kan mærke at tiden er inde nu, vi får vink med vognstænger for ofte, til bare at køre videre med bind for øjnene.
Vi bliver nødt til at tage os sammen nu, trække vejret og tænke os rigtigt godt om, inden der tages de helt store beslutninger og inden vi blander os ind i ting der bare tager uhæmmet fart.
Inden vi går med til alt muligt, bare fordi det umiddelbart lyder til at være smart og gøre hverdagen nemmere og endnu mere forbandet hurtig.

Kort sagt – Tiden er inde til at vi siger nej tak til hjernevask med 1000 kilometers fart og i stedet tænder hjernen, altså vores egen menneskelige, naturlige, kærlige, omsorgsfulde, tilstedeværende, fokuserende, kreative, spirituelle og kloge hjerne.

Biopat og Tankefelt Terapeut Anne Winther 2019.

Lars Muhls video:
https://vimeo.com/326281149

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tag dig af din krop med urokkelig trofasthed. Sjælen har kun disse øjne at se igennem, og hvis de er formørkede, bliver hele verden overskye...